xanthan gum (hjælper til luftige boller). Dejen er gummiagtig på grund af brugen af loppefrøskaller, men bollerne bliver luftige og ikke spor gummiagtige efter bagning
Koldhævede chiaboller. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Kan jeg gøre noget for at få dem mere luftige. Har bagt jeres sandwichboller, og de blev super lækre og luftige, så kan ikke forstå hvad jeg gør forkert her
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Æggen slås ud i en skål og piskes luftige med elpiskeren. Tilsæt det smeltede smør og fløden. Mandelmel, fiberhusk, kardemomme, salt og bagepulver blandes sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.