10 min at smække sammen hvis du har en rest quinoa liggende i køleskabet. Posted on maj 19, 2015 by Anna Warrington in Brød, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Top 20 opskrifter
Lækre, svampede og glutenfri bananpandekager med en smule kanel og en skefuld sund, frisk jordbæris ovenpå, som virkelig passer godt sammen med de søde bananpandekager – og så er det hele oven i købet sundt, nemt og uden sukker og hvedemel
Samtidig er de glutenfrie, da boghvede ikke er en kornsort men en urt. Det er jo efterhånden blevet helt hipt at spise bananpandekager, og det stort set til alle døgnets måltider
Bananpandekager – Egentlig ligner de mere klatkager end pandekager. Bananpandekager – opskrift. En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid. Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. Den er ikke så fed som normalt og bliver sprød uden at smuldre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.