Glutenfrit formbrød eller baguette (Review af bogen "Bag Glutenfrit")
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 baguettes
  • 1 tsk tørgær
  • 25 gram gær
  • 7 dl lunkent vand
  • 6 dl koldt vand
  • 1 dl kogende vand
  • 1 æggehvide
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ dl ahornsirup
  • 1 dl
  • ½ dl
  • 2 spsk
  • 3 dl rismel
  • 3 dl
  • 1 dl majsstivelse
  • 2 tsk salt
  • ¼ tsk. stødt anis (kan udelades)
  • ¼ tsk stødt fennikel
  • ¼ tsk. stødt korianderfrø
  • 2 spsk kokos

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.