Jeg forbeholder jeg mig altid retten til de sprøde endeskiver. Jeg har bagt dette brød mange gange nu, og endelig er jeg nået til den fremgangsmåde, som giver os det brød, som vi virkelig kan lide
Jeg kan i hvert fald godt. andre familiemedlemmer er ikke vant tilglutenfrit brød. ordinært rugbrød bør være, så vi er blevet mere og mere vant tilikke-syrligt
raps- eller solsikkeolie vil også være godt). Tilsæt herefter olien, og rør godt rundt igen. Verdens nemmeste brød, og tilmed supersundt og groft ud over det sædvanlige
Skriv en kommentar - Cancel Reply. Kasper og jeg fejrer juledagene i Cape Town i Sydafrika, og for at være helt ærlig, kunne jeg også godt spise en god “rubber” lige nu
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Grunden til jeg bager mit eget brød, er at jeg godt kan lide, at vide hvad der er i de ting jeg spiser og så er jeg ikke så vild med alle de E-numre, som der er i den mad man køber
er du til østers, kan du hakke et par østers fint, blande dem med citronsaft og lidt olivenolie, smage til med salt og peber - og servere dem på tallerkenen sammen med resten af godterne
-. -. -. -. F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.