Krydr med tørret timian, salt og peber. Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Som pulled pork, intervalstegte, goumetsaltede, panerede eller som her ifad kan de dog blive ret fantastiske
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Kom gnocchierne over i et ovnfast fad. Gnocchi, de små kartoffel- og melboller man kan købe færdigei en glimrendekvalitet, er gode, når det skal gå lidt stærkt
Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchidi patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også medspinat, der giver farve og ekstra smag
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. O. M. G. J. R. 1. 0
De kan spises blot medlidtsalviesmør (denne opskrift), gratineres og spisesmed en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Medbagsiden af en gaffel, laves en stribemønster på hver gnocchi. Gnocchidi patate. En helt enkel ret, med enkle og billigeingredienser som kartofler, mel og æg
Smør et lilleildfastfadmed smør. Og læg gnocchierne og saucen lagvisi det smurte fad. Hjemmelavet gnocchii bechamelsauce medskinke, som er gratinereti ovnen
Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en følingmed, hvornår dejen har den rette konsistens. Hvis du er tilitaliensk mad, så er en gang gnocchiikketil at komme uden om
Hæld det hele over i et ovnfast fad, skær mozzarellakuglen i tynde skiver og fordel den ovenpå. For eksempel gnocchimed tomat, basilikum, parmesan og mozzarella
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.