Selvom du måske ikke har en have med æbletræer, så har jeg set, at mange villa ejere sætter små kurve, kasser eller trillebøre ud ved vejen og tilbyder folk gratis nedfaldsæbler – det er da god stil – i STOP madspildets navn
Alt det her har vi leget lidt med, da Sydhavnsmor inviterede A Million Miles (søde Signe har lånt mig nogle af de fine billeder fra dagen), Tre gode grunde, Line Sofie og undertegnede på bageværksted aka
Pas på med at koge for længe, da æblerne så vil blive misfarvede – det er en god idé at stoppe, når æblerne er godt bløde og derefter blende æblegrøden
var tilbage efter et efterår med en god høst. Og så er der serveret godgammeldagsæblekage. Det er den helt rigtige måde at vinke farvel til efteråret og sige goddag til vinteren
I efteråret lavede jeg en masse æblemos og kom det i fryseren, men nu har vi efterhånden så meget i fryseren at vi skal have tømt ud i det, så jeg fandt æblemosen frem og lavede en lidt speciel kage, men som, på trods af den mærkelige sammensætning, smager overraskende godt
Læg æblegrøden i lag medæblekagerasp og knuste makroner i et glas eller en skål, og sæt den på køl. Dog er der én, der ryger ned med stor fornøjelse, nemlig gammeldagsæblekage
Revne æbler - med skrælBlend nogle dadler+mandler+hasselnødder - det skal være smuldretPisk flødeskumLav nu en æblekage efter samme princip som den du allerede har lavet - jeg har selv "opfundet" den og den er lynhurtig at lave og herhjemme hos mig er vi et par stykker som er ret så vilde med den
Jeg elsker at komme derhjem og spise, for det er altid god dansk mad, vi skal have. Vand i bunden af en gryde, skrællede æbler i små tern i gryden sammen med vaniljestangen
D. e. t. r. n. d. s. ,. o. m. f. i. v. k. g. a. l. E. å. p. æ. ". h. b. I. u. j. ø. y. H. c. G. -. B. A. (. 4. ). 1. /. 2. 5. 0. 7. S. K. 3. 6. R. P. 8. 9. F. r g
Grøden ligges i lag medæblekagerasp og toppes med frisk pisket flødeskum. Vaniljestangen flækkes og kernerne skrabes ud og kommes i en tykbundet gryde sammen med æbler og vand
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.