Du får lige opskriften på brødene endnu engang, da de er meget lette og smager så godt. Dejen røres godt og længe på røremaskine, hvorefter den sættes tildækket på køl natten over eller 2-3 timer hvis du bager om dagen
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Det er vigtigt at ælte dejen godt og længe. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Og nu hvor al mit køkkengrej endelig er ankommet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at bage selv
Jeg kan bedst lide et godt og groft brød. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag
Tilsæt surdej og salt, og bland godt. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr
Jeg kommer gerne lidt hasselnøddekerne i, da det ser godt ud, og smager skønt. Da min mand og jeg er begyndt at leve sundere, er vi begyndt at spise efter Paleo principperne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.