Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godtnytår - vi ses i 2013
Taktaktak, til alle som læser med, og lader sig inspirere af det mad jeg laver. Jeg er super glad for hvor godt folk har taget imod den, og jeg glæder mig til fortsat at blogge om alt det mad jeg laver
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
For mit og min families vedkommende - gerne med lidt mere overskud i hverdagen. Oksemørbrad med grøn salat, bønnesalat, bagte grøntsager med feta, kartoffelroulade og svampesauce med kantareller, bøgehatte og fløjlsfod til hovedret
-Så kontakt mig og hør hvad jeg kan hjælpe dig med. Vi stod op og fik morgenmad og så tog vi over i Nordjysk Helsestudio i Nørresundby for at træne Ben
Vi havde aftalt, at vi ville stå forforretog hovedretten, og så skulle de medbringe desserten. Det var kæresten som var ansvarlig for kameraet, hvilket jeg desværre fortrød meget, da jeg må konstatere at der ingen brugbare billeder findes
Overdelene og skallerne skal bruges til skaldyrsfond, som med fordel kan laves dagen i forvejen. Første nytår i blogosfæren måtte fejres på behørig vis
Godtnytår. Så fik jeg endelig tid til at lave nytårsflødeboller – tak til mor og far, som passede babyalarmen, mens jeg legede i køkkenet i små fire timer
Dagens opskrift er nem og enkel, lige hvad har brug for på en lun fredag aften i maj. Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash
) Pas godt på hinanden og vi ses i det nye fantastiske år. Jeg vil også gerne sige mange tusind takfor et skønt år, med masser af mad på bloggen, selvom der har været lidt stille her på det seneste
Hak spidskålen forholdsvist fint. Dagens opskrift er rigtig god som tilbehør til noget med lam, f. Man kan selvfølgelig også bruge det som tilbehør til almindelige frikadeller eller til frikadeller uden kød
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.