Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Har du ikke proteinpulver hjemme kan du købe det hos Nutramino HER eller på min webshop HER. Efterfølgende rulles massen i lakridspulver, og den er derefter klar til servering
Tiden jeg kommer til at bruge på at blogge i det nye år vil måske være lidt begrænset, da jeg er gået i gang med et nyt projekt, som hurtigt kan komme til at tage meget af min tid
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
Derfor smager den også utrolig godt som dessert, serveret til is eller fromage frais. En rigtig god måde, at få frugt ind i måltiderne på, mætter utrolig godtog er selvfølgelig sund
Havde en rest af glasur fra mit Juleguf som jeg valgte at bruge og lavede disse til mine kollegaer. I den forbindelse skulle der da lige laves lidt Kransekagekonfekt og jeg valgte at bruge Camillas opskrift
-)Nytårs menuen i år var på sammenskudsbasis, så det er ikke alle retterne jeg selv har lavet. For mit og min families vedkommende - gerne med lidt mere overskud i hverdagen
Menuen var for første gang i mange år fundet på i sidste øjeblik, og alle indkøb blev gjort d. Hovedretten var en krondyrmørbrad med jordskokkemos, Pommes Anna, ristede svampe og en sauce kogtpå hjortekød
Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Siden da har jeg kæmpet for, at få mine til at smage ligeså godt – og selvfølgelig kunne jeg bare tage opskriften fra bogen, men jeg ville prøve at lave min egen version, med de ingredienser som jeg lige har i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.