Det valgte jeg ikke at gøre, men derimod at fremstille et lækkert græsk måltid, så vi kan drømme os tilbage til Kreta her i ferietiden, hvor kollegaerne er begyndt at stresse over det kommende fravær fra arbejdspladsen imens Tommi og jeg tænker at der fortsat er lang tid til
Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Vi er nemlig ret glade for lam begge to, så der røg hurtigt græske lammefrikadeller på madplanen. Vi serverede det med sellerifritter og rigeligt tzatziki - opskriften har vi delt før, klik her
Jeg har tidligere lavet indlæg om tzatziki og græsk salat, men jeg synes de to opskrifter skal med i denne omgang alligevel, da det er de to retter som jeg forbinder allermest med Grækenland
Det revne agurk blandes med de øvrige ingredienser. Smages til med salt og peber. Madopskrifter › Mad fra hele verden › Europæisk › Græsk mad › Tzatziki 1 agurk. 2 1/2 dl græsk yoghurt. Til 4 personer 1 agurk 2 1/2 dl græsk yoghurt 2 fed hvidløg (knuste) lidt olivenolie lidt eddike salt peber
Spis dem som de er, eller i et pitabrød medtzatziki og salat. De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.