Græsk farsbrød her indeholder græske ingredienser, men selvfølgelig nogle du kan få i Danmark. Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
I vil se, at det netop er disse råvarer, der går igen og igen i de græske opskrifter. Efter eksamensræset i juni havde jeg blot brug for at ligge på stranden med gode frilæsningsbøger, nyde solen, mountainbike, vandre, spise god græsk mad og nyde det gode selskab (med-guider, gæster og veninder, der kom på besøg)
salt og lidt frisk kværnet peber. Evt lidt rodfrugter i grove stykker hvis der lige er et par rester i kølekabet, så lad dem ryge med ved siden af kartoflerne også
Foråret er kommet og det giver lyst til lette, grønne retter. En græsk salat er per definition lidt rustik, så du skal ikke bruge megen tid på forberedelserne her
Agurk og peberfrugt i små strimler. Bland vandmelon og grøntsager i et fad eller en skål. Fordel oliven og feta på toppen, og drys oregano over fetastykkerne
Frugtkødet løsnes lang kanten med en kniv og tages forsigtigt af skallerne (de største kerner skal skrabes væk) hakkes groft på et spækbrædt og blandes i en skål med de øvrige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.