Græskar og græskarpuré, Frappuccino og chokolade-græskarbrød
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lille græskar (fx
  • Hokkaido (Hokkaidogræskar skal bage/koge længere end almindelige store græskar))
  • 4 spsk Sukrin gold (eller
  • kokospalmesukker)
  • 1/2-1 tsk hjemmelavet
  • græskarkrydderi (se herunder)
  • 70 gram sorghummel (eller
  • rismel eller boghvedemel)
  • 60 gram tapiokastivelse
  • (eller kartoffelstivelse)
  • 60 gram rismel (eller
  • boghvedemel eller hirsemel)
  • 6 gram loppefrøskaller (fx
  • HUSK eller Skallin)
  • 90 gram kokospalmesukker
  • (ved sødt brød bruges 150 gram)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.