3
æg (kan erstattes af kværnet hørfrø og/eller banan, ca. 1/2 banan eller 1 spsk kværnet hørfrø pr æg. Bananen kan smages i kagen, hørfrøene opdager man ikke)
7 dl
revet græskar/zucchini (jeg brugte zucchini plus halloweengræskar, mest græskar)
1 dl
alm hvedemel
1 dl
fuldkornsmel
1 stor
tsk vanillesukker
1 stor
spsk kanel
1 stor
tsk natron
1 tsk
salt
400 g
sukker
225 g
vegetabilsk margarine eller olie
2
æg (kan måske erstattes med hørfrømos? Har ikke prøvet)
H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. ,. v. k. æ. p. y. u. D. å. s. d. (. ). E. f. b. -. Z. S. I. C. K. N. c. G. 1. 3. 2. 5. 0. ½. 8. V. F. R. B. 7. T. L. J. O. P. M. "
Hokkaidogræskar smager skønt, har en smuk orange farve, og så dyrkes det i Danmark. Som I nok har lagt mærke til, bruger jeg hokkaidogræskar flittigt i min madlavning, når det er i sæson i efterårsmånederne
Selvom jeg ikke har efterårsferie, synes jeg stadig, at denne uge er præget af feriestemning. Jeg hygger mig ekstra meget i denne uge, og indtil videre går det ganske fint med feriefornemmelserne – også uden ferie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.