græskarret og græskarpuré, som kan bruges til alverdens opskrifter. Først – hvordan laves græskarpuré. Græskarpuréen kan holde sig i en kasse med låg i op til en uge på køl
Servér med græskarpuré, sauce, sovs og løgchips. And med græskarpuré, sauce og sovstil 3 personer3 andelårAndefond1 tsk gastriqueSaltPeberKrydr andelårene med salt og peber og steg dem på alle sider i en tør pande. Græskarpuré1/2 - 1 hokkaidogræskar (alt efter størrelsen)1 porre1 pastinakVand CitronSmørSaltSkær græskar, den nederste, hvide halvdel af en porre og pastinakken i grove tern og kog møre i saltet vand
1 dåse græskarpuré, eller 1 græskar kogt til puré. 1 dåse græskarpuré. Lasagne har altid været en af min absolut yndlingsretter, men engang imellem kan den klassiske lasagne godt blive en smule kedelig
Smørret smeltes i en gryde, hvorefter mælk, græskarpuré, sukker og salt tilsættes. Søndag var Oskar, Vitus og jeg en tur på indkøb, da Oskar simpelthen ikke kunne leve uden et par store græskar
Pil skrællet af, hæld græskaret i en skål og blend med stavblender (nu har du græskarpuré). Pil skrællet af, hæld græskaret i en skål og blend med stavblender (nu har du græskarpuré)
250 gr græskarpuré (kan købes i specialbutikker eller lav det selv, se opskriften her). 250 gr græskarpuré (kan købes i specialbutikker eller lav det selv, se opskriften her)
græskarpuré. græskarpuré. Fra Laura Vitale . Lækker efterårs tærte, dog smager græskar jo ikke af så meget, så æblerne tager lidt over, men lækker lille godbid, der rækker til ca
Posted on September 24, 2014 by Vickie Ildstein Schubert in Morgenmad, Nye opskrifter. Årets første efterårsdag har officielt været her, hvilket betyder det er tid til at spice morgenmaden en smule op
Blend græskarpuré med sukker og krydderier og kom blandingen i en gryde. 2,5 dl græskarpuré (lavet af indmaden af et mellemstort græskar). 2,5 dl græskarpuré
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.