Græskarsuppe
Marie Josiasen
Marie Josiasen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Opskrift på græskarsuppe til 4-5 personer
  • 600 g. hokkaido uden skræl og kerner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • . 5 dl vand
  • 1 grøntsagsboullionterning
  • 1/2 dl madlavningsfløde (kan udelades, vi havde blot en rest i køleskabet)
  • 1 tsk paprika
  • evt. lidt stødt chili
  • salt & peber
  •  
  • topping
  • creme fraiche
  • 50 g. solsikkekerner, ristet på en tør pande + 1 lille håndfuld friskhakket mynte + 4 tørrede abrikoser skåret i små tern

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.