Her får I vores opskrift på lækre græskefrikadeller. Det er jo ingen hemmelighed at vi her i familien elsker frikadeller, og denne opskrift er bare så god
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
I Danmark laves græskefrikadeller for det meste af hakket oksekød. Men mange af de græske retter har deres oprindelse i madkulturen fra Det Osmanniske Rige
F. r. i. k. a. d. e. l. n. j. o. v. s. p. å. g. t. m. ,. u. f. æ. J. h. b. ø. D. ”. S. C. H. M. L. E. y. O. G. z. (. ). 2. 5. 0. -. 3. ½. 1. c. ¼. P. T
Og så er det ellers bare med at nyde lugten og lyden af de stegende frikadeller, og vende dem når de allesammen er blevet i hvert fald lysebrune på den ene side
(Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen). Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd. De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg
Hvilken vin der passer til dette græske farsbrød, afhænger helt af tilbehøret. Græsk farsbrød her indeholder græske ingredienser, men selvfølgelig nogle du kan få i Danmark
Så er det både dansk og LCHF, når det er bedst - frikadeller uden mel og hvidkål stuvet i fløde. Til frikadellerne (vi laver gerne dobbelt portion, når vi er i gang - det er også nemt til madpakken)
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.