Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Vend frikadellerne halvejs. Ta farsen ud og form dem som frikadeller og komdem på en bageplade med bagepaprir og bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i ca
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret medgræske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Form frikadellernemed en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
GRÆSKEFRIKADELLERMED TZATZIKI OG BAGEKARTOFLER. Serveres gerne med bagekartofler og tzatziki. . En af min kærestes yndlings retter, så den bliver lavet ofte
De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg. Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd
Græsk farsbrød her indeholder græske ingredienser, men selvfølgelig nogle du kan få i Danmark. Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Så er det både dansk og LCHF, når det er bedst - frikadeller uden mel og hvidkål stuvet i fløde. (Alternativt kan de laves i ovnen i stedet - men vi kan personligt bedst lide dem med stege-sprødhed)
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Smag til med peber. Saltet smør Hakket persille / basilikum Knust hvidløg Fint hakket chili Knust hvidløg Serveres med kogte asparges kartofler og kogte gullerødder
Du kan med fordel stege frikadellerne i ovnen. Tilsæt mel, vand, salt og peber og rør med ske eller el-pisker til farsen har en god fast og sammenhængende konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.