Græskinspireret tallerken med kylling og tzatziki
Mad, der gør glad
Mad, der gør glad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter yoghurt naturel i et viskestykke over en si og lad det dryppe af mindst 30 minutter. Riv 1 agurk groft på et rivejern, læg det i en skål og drys salt over. Lad det stå og trække 30 minutter.Vrid væden ud af yoghurten og bland det sammen med 1/2 tsk salt, 1 fed hvidløg og lidt peber. Vrid vandet ud af agurken i et viskestykke (genbrug evt. dét fra yoghurten) og rør agurken i yoghurtblandingen. Smag til evt. med en smule citron og sukker og lad det herefter trække 1/2 time i køleskabet.Krydrede ovnkartofler:
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.