Det blev en succes alligevel, og salaten blev også beundret, da jeg havde den med på madpakke på arbejde - for de lyserøde granatæblekerner giver sådan et flot look og en skøn smag med lidt at tykke på
Fordel dressingen over grønkålssalaten, eller server den ved siden af. Skær æblerne i tern, og vend dem sammen med pekannødder, grønkål oggranatæblekerner
Denne sunde grønkålssalatmed æble, granatæble, rødløg og valnødder. Skær granatæblet over “på tværs” – vend ligesom “vrangen ud” på en halvdel, og pil kernerne ud (det kan også være, at kernerne ligesom springer ud af sig selv, så hold den over en skål)
-. -. -. D. e. r. s. l. t. i. n. g. v. o. m. ,. a. d. h. y. f. å. u. C. M. p. k. j. b. æ. c. K. 4. ø. (. 0. ). S. 2. 3. 1. 5. G. /. R. B. é. H. 8. P. A
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Tilsæt dernæst farsen og steg let. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. 3) Bland æg, fløde, revet ost og salt i en skål. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen
Smagen er frisk med en dejlig harmoni mellem det søde-og sure køkken. Hæld saft og kerner fra granatæblet over i en blender sammen med grape, jordbær og vand
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den med. I stedet får du opskriften på en dejlig farverig vintersalat, som kan bruges både Valentins Dag og alle andre dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.