Men med frisk salat toppet medbagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Jeg har opdaget, det kan være stress, et spørgsmål om sammensætning af måltidet og hastigheden hvormed blodsukkeret daler efter måltidet, men sjovt nok, så har jeg også indset, at det kan være et spørgsmål om smag
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Det med madpakker altså. Hvad tager du med på madpakken. grove ris, stegt kylling, edamamebønner, agurk, pære og feta vendt i en senneps/citrondressing og toppet med ristede græskarkerner
Nu er danske hokkaidogræskar og dansk grønkål kommet på hylderne i butikkerne, og hver gang jeg går fordi de strålende orange hokkaidogræskar, må jeg bare have et eller flere med i kurven
Det er vigtigt at snitte kålen meget fint, Drøs lidt groft salt og citronsaft over kålen og gnid med fingerspidserne godt rundt i salaten før resten af fyldet tilsættes, det gør den saftig og smagfuld
At kombinere kartoflernemed quinoa, avocado og rød peberfrugt giver ikke bare en god smag. Kartoffelsalat med quinoa, avocado og salatost (min version)
Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Skær broccolien ud i mindre buketter, og overhæld dem med kogende vand. Vend den afkølede broccoli sammen med dressingen, og kom den op i en skål, eller fordel det på et fad
Fordel salat på et stort fad hvis salaten skal serveres som tilbehør, sammen med rødløg i skiver, dampede bønner, halve kartofler, asparges, brød i tern, baconstykker og oliven
Kommentarer
Britt Ravnsted-Larsen
Super skøn
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.