Der var dog også dijonsennep i den oprindelige dressing, men jeg er ikke god til at bruge så lidt sennep, så det ikke smager meget igennem, og da jeg ikke er vild med for stærk sennepssmag, måtte jeg hellere lade være
Og når det er hjemme-hygge, er det så nemt lige at tage en pose med hjem og lune i ovnen. Jeg takker min mormor mange gange for både at måtte arve sådan en guddommelig opskrift, men også arve hendes æbelskive-pande
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Det betyder ikke, at jeg ikke også er varm fortaler for dem i wienerdej med flødecreme i, men for mig er det bare ikke helt rigtige fastelavnsboller
Mathias er normalt ikke til grønkål, og da slet ikke råt, men denne salat kører han ind med glæde. Denne grønkålssalat er super lækker, super simpel og ikke mindst smager den overraskende godt
Bland kål, æble, løg og granatæblekerner, og vend det hele meddressingen. Det er en lækker, frisk salat, da både grønkål og granatæblekernerne er sprøde, mens æblet og dressingen giver lidt syre, og løget tilføjer en skarpere kant
Læg en frikadelle størrelse fars på og bred den ud med en våd dejskraber, (Se billede). Der er intet så godt som mormor mad, og engang imellem gør det ikke noget, hvis jeg kan præsentere noget, som er en bare en lille smule traditionelt
Dressing. Bland appelsiner og blåbær sammen med grønkålen og drys de afkølede pecannødder over. Snit grønkålen fint, hæld dressingen ud over og massér den godt ind i grønkålen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.