medister. Jeg er bare ikke særlig vild med medister. Selv jeg kunne lide at spise medister i dag. Medisterpølsen pensles med lidt agavesirup eller honning og så skal bacon vikles rundt om pølsen
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Men kort og godt er det kogt grønkål i fløde. Jeg serverer grønlangkål til medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk skinke eller frikadeller, men der er sikkert mange andre retter, det også vil smage skønt til
Ofte kan grønlangkål være en fed affære, men jeg faldt over opskriften hos Hjerteforeningen, som var baseret på frisk grønkål, hvilket ikke ses så ofte
Medister. Medister4 laurbærblade10 salvie blade6 hele peberkorn1/2 boullionPrik nogle huller i medisteren med en gaffel, sådan skindet ikke sprænger når den koges eller steges. Kog medisteren i vand i 10 minutter sammen med krydderurterne og boullion, hvorefter den køles af
Hvem siger, du ikke kan nyde en medister med god samvittighed. Her kommer et godt fif. En del, der har smagt kyllingemedisteren, vil nok ikke være tilbøjelige til at købe den igen, da den ikke smager af ret meget
De er også rigtig lækre som sådan en lille snack med en god aioli dip til at dyppe dem i. Lækre sprøde bønnefritter, er en fantastisk tilbehør til rigtig mange ting
4 portioner1 hvidkål, snittet2 løg, groft hakketKarry efter smagLidt fedtstof (olie eller margarine) ½ liter vand2-3 gulerødder, i skiverSalt og peber1 ring røget medister i skiver6-9 blommer i kvarteVarm en gryde op med lidt olie/margarine og svits karryen lidt af. Tilsæt medisterskiver og simre videre i 5-10 minutter
Grønlangkål er virkelig nemt at lave, og passer ekstremt godt til svinekød i alle afarter og her i december laver jeg det gerne som tilbehør til en godjulemedister eller flæskesteg og da det er ved at være juleaften hvor der skal serveres både and og flæskesteg, så skal der også være grønlangkål som tilbehør, udover den obligatoriske hjemmelavede rødkål som der også er en opskrift på lige her
& vi stopper ikke her - det mætter utrolig meget og er meget kaloriefattig. Server til kyllingepølser, frikadeller, kyllingefrikadeller, falafler eller medister
Læg svinekæberne ned i posen, luk den, og gnid marinaden godt ind i svinekæberne. For de blev brugt til eksport eller blev brugt til hakket kød eller i pølser og medister
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.