Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg forbinder sushi som noget frisk og let, og mayonnaise som noget tungt og fedt - så de var hinandens modsætninger
Jeg kunne uden tvivl leve af sushi. Hvorfor er sushi så pokkers dyrt. Ind imellem forkæler vi os selv og bestiller sushi udefra, andre gange må jeg jo lave det selv
Og giv dem 30-45 minutter ved 180 grader, alt efter hvor store grønsagsstykkerne er. Dagens middag her forleden var både vegetarisk, lækker og mættende
De må kunne fermenteres – altså mælkesyregæres – som surkål. Hældt blandingen i et patentglas og tryk det godt ned i glasset så væden står op over – det er vigtigt at væden dækker
Lasagne med ricotta og spinat. Madplan uge 31. Risotto med brændenælder. Brændenælde-pesto. Madplan uge 30. Krydrede kikærter - en god lille snack eller som t
–. B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
Stor grønsags maki. 1 kg brune sushi ris. Sushi-su til 1 kg ris. Læg et stykke tang på rullemåtten. Dyp dine hænder i en skål med lunkent vand og lidt eddike, og fordel herefter en passende mængde ris på tangen med løse fingre
Jeg eksperimenterede også med en ‘inside-out’ – det er lidt sværere, da man skal betrække sin sushimåtte med husholdningsfilm og derefter først lægge risene på efterfulgt af en plade tang og til sidst ens fyld også skal den rulles
Jeg har hørt at man kan bruge grødris istedet for sushiris, så det skulle prøves. Jeg havde ikke nok risvineddike så sushiene maglede lidt smag, men ellers var de gode
Jeg er – desværre kan man vel dårligt sige – dansk mester i ikke at kunne lave den rette mængde, [. I de kommende dage står den på julemad til den helt store guldmedalje, så vi besluttede, at sushi måtte være den rette menu her lille-lillejuleaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.