I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta. Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre
Jeg serverede retten med pasta, men den kan også serveres med ris eller kartoffelmos. Vi er ovre i kategorien med de meget børnevenlige retter her, men hvis man er glad for pølser, er den helt sikkert også et hit hos de voksne
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
K. a. r. t. o. f. l. e. g. p. ø. s. i. d. n. k. m. b. …. å. h. u. U. v. ,. j. S. B. 4. 2. 0. 1. J. D. æ. O. (. 3. ). y. 6. 5. c. M. -. T. H. I. L. N. E
–. –. G. r. ø. n. s. a. g. t. i. e. j. o. f. d. …. k. v. m. H. u. A. l. b. M. y. c. D. h. æ. ,. O. å. (. 4. p. 2. ). 3. 0. 1. q. 6. ¼. K. %. V. S. P. R. 5. N
Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
krydderurter – friske eller tørrede (jeg brugte. ½ porre eller ½ løg. Rør kødetmed salt. resultat får du nemlig nogle rigtig lækre kåldolmere med dejligt tilbehør
Stegte kødbollermed enebær Disse kødboller har en spændende smag. Når vi skriver røgetmedisterpølser, så betyder det ikke, at du skal fare ned og hente en røgetmedister i Faktas køledisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.