Grønsagssuppe med muslinger og sejfilet.
Madpaavestjysk
Madpaavestjysk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg muslinger
  • 400 gram sejfilet
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 stort løg
  • 3 gulerødder
  • . 150 gram champignon
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 dl piskefløde
  • 2 dl hvidvin
  • 2 dl vand
  • 1 kg friske muslinger rengøres grundigt under kold vand. Det betyder at man renser ”skæget” af, man kan ligesom trække det af og derefter skrubbes de godt. Friske muslinger skal være lukket – er der nogle der er åbne, så bank dem mod kanten af vasken og så skulle de gerne ret hurtig lukke sig. Ellers kasseres de!

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.