1 kg
friske muslinger rengøres grundigt under kold vand. Det betyder at man renser ”skæget” af, man kan ligesom trække det af og derefter skrubbes de godt. Friske muslinger skal være lukket – er der nogle der er åbne, så bank dem mod kanten af vasken og så skulle de gerne ret hurtig lukke sig. Ellers kasseres de!
M. u. s. l. i. n. g. e. r. o. b. v. f. a. t. p. h. -. m. d. ,. k. å. N. ø. æ. V. H. 1. 0. D. F. q. O. y. j. (. 4. ). 5. 2. 3. /. S. L. c. è. R. T. 6. 7. K. 8. 9. å l
H. v. i. s. j. e. g. n. u. r. m. l. –. h. a. d. t. æ. k. å. J. ø. b. p. F. o. A. ,. f. -. c. K. …. S. M. y. G. T. D. L. I. 3. 0. U. P. V. B. O. 2. 1. C. R. ”. 4. 8. 5. Ø. d g
Ja, jeg er gået hen og blevet helt tosset medmuslinger nu. Smag til med salt og peber. Hvis man køber dem fra en fiskemand, kommer man nok af med lidt mere
M. m. s. a. f. r. n. e. t. d. b. k. y. i. ,. j. g. v. -. o. æ. å. l. h. u. H. N. p. ø. D. c. R. O. (. 4. ). 1. 5. 2. 3. 8. 0. /. F. S. L. K. 6. 7. V. T. 9. é. d g
Her i Norge er det ingen problem at købe muslingerne friske og renset, hvilket bestemt er en fordel. I Grækenland smagte vi de skønneste fetaoste, og undredes hvorfor at det skal være så vanskeligt at finde feta af så god kvalitet herhjemme
Muslinger skal vaskes i iskoldt vand, og dem som ikke åbner sig, skal kyles ud med hård hånd. Server muslingernemed fritterne drysset med Maldon sea salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.