Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
hummus - færdigkøbt eller hjemmelavet. Gulerødder spiser de fleste af os i lange baner hver eneste uge, men jeg tror også, at mange af os er slemme til altid at spise dem på samme måde
Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Vi starter med en gang kartofler som tilbehør, så er der tre hovedretter med henholdsvis svinekød, kylling og fisk - alle tre kødtyper der egner sig virkelig godt til citron
Og alle retterne egner sig desuden til en god frokost året rundt - endda til en julefrokost. Der indgår dog masser af æg og fisk, så frokosten er dejligt forårsagtig
Orangekylling med Mango-Couscous. Mango er lige nu ude i butikkerne til en meget rimelig pris, og der er rigtig mange muligheder for at tilsætte den til hovedretten i stedet for altid bare at spise den som mellemmåltid
-. -. -. D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Salat med Andebryst, Croutoner og Grillet Squash. Dagens salat er en af mine favoritter - en bøfsalat. Salater der indeholder alt, hvad man har brug for og mætter til næste morgen
Skær squashen i halve på langs og skrab kernerne ud. Yoghurt-is med blåbær. Blåbær er supersunde og de fleste af os kan finde ud af spise dem på morgenmaden, i muffins og måske endda i pandekager
Appelsincookies med citron og hvid chokolade - Dansukker. Selv om det er en mager fisk, er den meget fast i kødet og minder mere om makrel og laks end om torsk og rødspætte
Det thailandske køkken er virkelig populært verden over, og det er der en grund til. De gennemgående ingredienser er hvidløg, chili, lime, ingefær, kokos, citrongræs, løg og koriander
Have og drivhus bugner af squashog tomater og det er en dejlig blanding. Salt og peber. Fordel kødblandingen over squashskiverne, fordel den revne ost over
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dogogså prøves en dag)
Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs ogsquash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.