Tag squashen og skær enden af. Brug den del af rivejernet hvor der er ét aflangt hul og læg rivejernet så den side er opad. Sæt enden af squashen op på rivejernet, så grøntsagen stikker op i luften. Halvdelen af suashen skal dække hullet og begynd herefter at presse squashen ned i rivejernet, mens du drejer med uret. Når du har drejen squahen rundt nogle gange har du en god spiral, som du kan bruge som grøntsagspasta. Fortsæt med at lave spiraler indtil du har den mængde du behøver. 1 squash passer ca. til to portioner/to personer.
Varm kødsovsen og tilsæt bagefter parmesan som topping til servering.
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
I går fik vi en god klassisk kødsovsmed spaghetti og friskrevet parmesan. Derfor har jeg med vilje revet grøntsagerne i denne kødsovs så de gik mere i et med kødet og sovsen – og den gik rent ind
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Pastella frisk grøntsagspastamed blomkål. Jeg byttede egentlig bare kødet ud med røde linser, som suger væske til sig og får konsistens ala hakket kød i en kødsovs
Kog eventuelt spaghettien lige lidt mindre, end der står angivet på emballagen, og bland den i kødsovsen, og lad den kogemed dér de sidste par minutter
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Her til aften ville jeg lave en god gammel hverdagsklassiker - spagetti & kødsovs (jep sovs med V), meeeen i mit køkken bliver tingene som regel aldrig helt klassiske, og især nu da jeg kun havde halv kalv/halv svin i fryseren, så måtte den jo blive lidt speciel
Dog havde jeg ikke regnet med, at nogle kunne være interesseret, men efterfølgende var der en del der efterspurgte en opskrift på det, så den får i da her
En rigtig dejlig krydret kødsovs som kan serveres med både pasta, ris eller couscous. Oprindeligt skulle den laves med hakket lammekød, men det kunne jeg ikke få, så det blev med hakket oksekød i stedet for
Kødsovs smager godt, og indgår selvfølgelig også i vores madprogrammed jævne mellemrum, men den skal altså være lavet af nogle ordentlige råvarer og den skal smage af noget – andet end tomat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.