Grøntsagspasta med kødsovs og parmesan
Nathali
Nathali

Grøntsagspasta med kødsovs og parmesan

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 omgang færdiglavet kødsovs
  • Lidt revet parmesan

Instruktioner

    Tag squashen og skær enden af. Brug den del af rivejernet hvor der er ét aflangt hul og læg rivejernet så den side er opad. Sæt enden af squashen op på rivejernet, så grøntsagen stikker op i luften. Halvdelen af suashen skal dække hullet og begynd herefter at presse squashen ned i rivejernet, mens du drejer med uret. Når du har drejen squahen rundt nogle gange har du en god spiral, som du kan bruge som grøntsagspasta. Fortsæt med at lave spiraler indtil du har den mængde du behøver. 1 squash passer ca. til to portioner/to personer.

    Varm kødsovsen og tilsæt bagefter parmesan som topping til servering.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.