Grøntsagsrisotto med lækre pølser og god bacon
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 stort blomkål +1/2 broccoli, el. 1 stort blomkål el.
  • 1 stort broccoli
  • 1 stort løg
  • 1 syrligt æble
  • 6 store brune champignon
  • 2-3 store pølser, kålpølser el. pølser fra Løgismose f.eks., skåret i skiver
  • 100 g god bacon, skåret i tern
  • 2 tsk tørret oregano og basilikum,
  • 1 tsk timian
  • 1/2 dl koldpresset rapsolie el. smør
  • 1 dl parboiled ris el. fuldkornsbulgur
  • 4-5 dl bouillon el. vand
  • 1/2 dl fløde, valgfrit
  • 50 g revet parmesan el. anden tør smagfuld ost
  • 1 håndfuld hakket persille

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.