Gratinerede spinat-pandekager m/ druesalat
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tsk. Citronsaft
  • 200 g Spinat, helbladet, frossen
  • 2 knsp. Muskatnød, revet
  • 3 spsk. Rapsolie
  • 1 tsk. Citronskal, rå
  • 150 g Smelteost, revet ost 30+
  • 3 dl Hvedemel
  • 3 knsp. Salt, groft
  • 0,5 tsk. Salt, groft
  • 2 stk Æg
  • 1 spsk. Smør, saltet
  • 3 dl Letmælk
  • 1 bdt. Rucolasalat
  • 100 g Vindruer, uden kerner
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 50 g Valnødder

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.