Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Sauter løget i en pande – med teflon belægning – til det er blødt. Pisk æggene med salt og peber, hæld dem over fyldet i panden og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme til den er fast i bunden
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineretmed hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Skær gulerødderne i mindre både og put dem i et ildfast fad/bageplade beklædt med bagepapir. Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.