N. y. d. e. l. i. g. f. s. k. m. a. ♫. ♪. J. r. v. t. n. o. p. ,. å. b. u. h. ø. S. 1. 0. 5. &. T. 4. j. I. 8. 2. /. c. è. î. F. P. °. C. æ. L. V. R. D. K. . l
Hytteost gratineret kylling me. Gratineret fyld hokkaido græskar (til 2 personer). Dette er endnu en skøn efterårsret, som er super nem at lave og god til stop-spild-af-mad, fordi du kan bruge rester fra dagen før
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Fold torskefileterne og krydr med salt og peber. 225 g torskefileter. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, dryp med citronsaft og dæk fadet med folie
Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat. Gratineret Rødspætte med Spinat og Mornaysauce til 2 personer
Denne opskrift på gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano er næsten altid et hit. Her er det ikke så afgørende om du bruger fileter fra rødspætte, torsk eller eksempelvis sej
Nemt fiskefad i ovn på en bund af ris m. porrer, bl. rodfrugter og tomater. Brugte en rest kogte ris fra dagen før, ellers koges en ny portion efter anvisning på posen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.