Disse kyllingenuggets var egentlig ment som et eksperiment, noget der ikke skulle på bloggen, men de blev så gode, at jeg besluttede mig for hurtigt at knipse et par (en smule mørke) billeder og dele opskriften med jer alligevel
Det ildfaste fad medskinken sættes ind i ovnen i ca. Lidt smelte smør med persille. (Da skinken er kogtog røget kan den spises kold Skinken skal kun varmes
Del hummeren langs ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover. Smaker helt nydelig, men den er ganske så dyr og inneholder lite 'mat' i forhold til størrelsen
1 box hermetiske tomater, jeg brukte den med basilikum og oregano. Ferdig rigget til Prøysenforestilling ♫ Bildet er lånt med tillatelse fra 3K LIVE. 1 box hermetiske tomater, jeg brukte den med basilikum og oregano
Når man kommer frem til en kald hytte på kvelden, er det utrolig lettvint og ty til en pølsepakke,. men man kan fort gjøre den litt mer spennende og smakfullt for både små og store
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Enkel, men allikevel kjempegod ovnsrett, med ferdig kokt bayonneskinke, gratinertmed en nydelig, ikke sunn med veldig god chilisaus -og min ynglingsgrønnsak
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.