Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler. 2 kg oksefilet2 spsk grov sennep1 spsk tørret oregano3 spsk olivenolie2 fed hvidløgLæg oksefileten i en bradepande. Steg oksefileten på 200 gr i 30 minutter. 6 bagekartoflerSalt2 dl persillepesto3-4 spsk olivenolie6 spsk friskrevet parmesanTænd ovnen på 200 gr. Gratiner kartoflerne i ovnen i 10-12 minutter. Når svampene er ristede og ser sprøde ud så hæld fløden på og lad stuvningen koge ind i 8-10 minutter til det hele er cremet. 2 kg oksefilet. 3-4 spsk olivenolie
I dag skulle et stykke af den store oksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet. 400 g oksefilet, renset og fri for sener. Ovnen tændes på 200 grader, hvorefter oksefilet renses og befries for eventuelle sener. Oksefileten sættes i den forvarme ovn, og jeg gav den 30 minutter og herefter hvilede den 15 minutter på køkkenbordet
Oksefilet Lad imens smørret blive gyldent i en pande og kom timiankvistene i smørret. Bind en enkelt bomuldssnor om oksefileten, så den bliver holdt sammen
Anret nedenstående salat i skåle toppet med gravad laks og peberrodsdressing. Sæt glasset på bordet, og mærk selskabetGravad laks rødbede og peberrod1 lakseside2 spsk sukker2 spsk Maldon seasalt100 gr revet rødbede½ dl Aalborg Dild AkvavitBland sukker og salt sammen til det er helt blandet sammen. Sæt laksen i køleskab i mindst 2-3 døgn. Dressing2 dl cremefraiche 18%1 spsk flydende honning2 spsk grov sennep2-3 spsk friskrevet peberrod2 spsk finthakket citrontimianRør alle ingredienser til dressingen sammen og lad den trække en halv time før servering. 2-3 spsk friskrevet peberrod
-. -. -. -. -. -. -. E. n. d. e. j. l. i. g. æ. s. t. r. p. å. o. m. a. f. 1. k. ,. ø. b. y. (. v. ). P. u. h. L. T. 2. 0. G. 3. 5. 8. 6. V. D. c. /. B. H. S. R. '. A
Hjemmelavet Gravad laks med smørristet rugbrød og kommen. Jeg synes at det fungere rigtig godt til en ret som gravad laks, sammen med dild, fennikel og malten i det mørke rugbrød
Laks - Røg - Fennikel - Æble. Madsvinene har indtaget Aarhus Efterskole. And - Artiskok - kakao. Følg med på bloggen og se anden del af Madsvinenes tapas arrangement
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.