Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. Del blommer fra hvider og hæld dem forsigtigt ned i olien, med lidt afstand til hinanden
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. Del blommer fra hvider og hæld dem forsigtigt ned i olien, med lidt afstand til hinanden
Den midterste del (hvad der svarer til et halvt kg) bruges til puré. 14 porre (delt i 3 top, midte og den hvide del). Pochér den hvide del af porrene i smør tilsat stjerneanis i 15-20 minutter - i gryde ved middel varme eller i ovnfast fad ved 100 grader. 14 porre (delt i 3 top, midte og den hvide del)
Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
S. e. l. v. o. m. d. t. r. p. a. g. s. i. n. y. å. f. ,. k. I. u. M. b. æ. D. h. ø. V. (. ). c. -. K. 1. 0. 4. 3. 2. 5. j. H. P. R. F. L. B. 7. N. z. A. C. E. ½. %. 8. O
Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager. Men alt dette vil jeg komme nærmere ind på i del 2
Retterne var delt ud i mellem os, så der ikke var en der skulle stå for hele menuen selv. Opskriften på hovedretten får i her, men skulle der komme ønske om opskrift på nogle af de andre retter, så sig endelig til – så skal jeg prøve at lokke dem ud af mine veninder
N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. -. E. O. w. G. e l
Overdelene og skallerne skal bruges til skaldyrsfond, som med fordel kan laves dagen i forvejen. Når kødet tages ud af ovnen, vil der være en del saft fra kødet som bruges til at lave en sauce
Flødekarameller. Mmm. Flødekarameller dyppet i chokolade. dobbelt mmm. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
Mandelbund med vanillie/champagnemousse, hindbær og chokoladetoppe. Årets nytårsmenu Om eftermiddagen. Chokolade cupcakes med guf og fantasifulde marcipanfigurerTil dronningens tale
) Teknikken omkring tilberedelsen af. Det var slut på første del af mine forslag til lækker nytårsmad. Jeg har de seneste år lavet flere indlæg med forslag til lækker nytårsmad
Hyldeklaserne hænger tungt og modent rundt i hegnet. Det er blevet tid til at lave hyldebærsaft. Med en blanding af vemod og lettelse kan man gå i gang med den sidste omgang bærplukning i år
en rigtig glædelig jul. Del pecannødderne i to. Mere konfekt. fra weekendens projekt, får I i dag. Nogen Mette Blomsterberg bliver jeg aldrig, det er jeg alt for utålmodig til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.