N. u. v. e. d. j. g. i. k. ,. h. o. r. l. a. n. t. m. f. s. æ. å. b. p. ø. (. K. ). H. -. c. 2. 5. D. x. M. 4. 0. A. S. y. 3. 1. T. I. B. L. ½. P. E. /. w. G. n g
De her koteletter blev rigtig dejlige og det bliver jo altid ekstra dejligt når solen skinner og det er dejligt varmt, som vi har det nu her i denne skønne påske
Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer. En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidt afhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevet appelsinskal
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampet chokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr
Så længe jeg kan huske, er jeg vendt tilbage til Amos opskrift på banankage. Det var den, jeg lavede, da jeg var yngre og boede hjemme, og det er stadig den jeg laver i dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.