Grillet oste-peberlaks med bønnesalat og grillet baguette
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 2 personer
  • Tilberedning: ca. 30 min.
  • </div>
  • 225 g laksefileter
  • 50 g pikant flødeost eller gorgonzola
  • Salt
  • Groftkværnet peberblanding
  •  
  • Bønnesalat
  • 1/4 kg haricots verts
  • 125 g cherrytomater
  • Evt. 1 hakket løg
  • 1 stor håndfuld rucola
  • 50 g kalamata oliven
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Salt & peber
  •  
  • Tilbehør
  • Baguette
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.