For når der nu alligevel er gang i grillen, hvorfor så ikke udnytte det, og grille dine yndlingsgrøntsager, for at smække sammen til en lækker bulgursalatmedgrillet grønt
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Lad bulguren køle af – vend dem med en gaffel af og til undervejs. bulgurfrikadeller), i brød, gryderetter, desserter, supper, bagværk og så i salater – og det er lige netop bulgursalat vi skal koncentrere os om nu
Det er da helt sikkert, at jeg har nappet en af de små dåser Rio Mare tun i vand med. Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i
Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Krydr med salt og peber. Og så er den super sund. Både laks og mandler indeholder de sunde fedtstoffer, som er godt for både krop og sjæl
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, og kog dem møre - ca. Det giver lige et ekstra pift til kødet - og ikke mindst udseendet på tallerkenen, når kødet bliver grillet
I min familie forbinder vi ofte laks med flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer. Jeg synes dog, at det er smule vinter-agtigt, og jeg lavede derfor en frisk sommer-version med disse ingredienser
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.