Koldskål med nøddejunkere og friske jordbær. Hold øje med dem - de skal være let gyldne. Koldskål er nærmest lige så dansk som Dannebrog, Sankt Hansbål, snobrød og rødgrød med fløde
-. -. -. -. I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. t. a. g. j. h. u. ,. k. p. ". D. ø. N. v. å. T. H. E. K. æ. y. R. (. 2. 4. ). 5. 0. c. 1. /. 3. S. F. G. 6. P. è. L. 7. 8. A. g l
Pas på med saltet, da kapers er salte i forvejen. Agurk uden midteRadiserRød peberKapers ca 2 spsk (kan undlades)DildPurløgLøg/forårsløgLidt salt og peberCreme fraise 5%Agurk, radiser og peberfrugt skæres ud i små, mundrette stykker, kapers hakkes fint, dild, løg/forårsløg og purløg snittes fint, og ingredienserne blandes nu sammen med creme fraise, salt og peber
(sukker-,smør-, og mælkefri). -) De har nu vundet sig en evig plads i min fryser. Beklæd en fryseegnet form, jeg brugte en firkanet tupperware, med køkkenfolie
Steakmed karameliseret løg og hollandaise - er en ret som kræver en smule forberedelse. Agurk skal anrettes med firkanterne som bund - læg en skefuld tykmælk over og sæt nu agurkrullerne ned i tykmælken
-. -. -. -. -. -. -. -. S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Slut med et sprøjt sojaflødeskum og så er den ellers klar til servering (opskriften kan ikke gå an som sukkerfri, da flødeskummet indeholder sukkerarter)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.