1 spsk soya½ spsk sød soya1 stort fed hvisløg2 spsk olie½ tsk saltfrisk kværnet peber1 peberfrugt i mindre stykker3 gulerødder i stænger1 stort løg i bådehvidløgssalt og salt6 dl vand3 dl ris1½ hønseboullionterningcreme fraiche dressingKyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad. Når det koger tilsættes risene og de koger for svag varme i 12 min og står drefter på eftervarmen i 12 min - så er de færdige
Det hele anrettes ovenpå salaten sammen med fetaen. Mandlerne ristes på en pande. Balsamico hældes på panden og når mandlerne har suget det hele til sig drysses med salt, og salaten pyntes med dem
Grill Kylling påRotisserie. Grill Kylling påRotisserie. Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Kylling på dåse blev prøvet og har aldrig smagt så lækker og saftig en kylling. Den bliver lige så god som når man laver den på rotisseri, dem der står og drejer rundt på spyd
Opskrift kylling på dåse, øl i røv kylling, kylling med øldåse, pip på dåse. Så hev han øldåsen, som stadig var halv fuld, ud af sin røv og stoppede den op i kyllingen, hvorefter han placerede den på grillen
Her i opskriften har jeg valgt at smide den på et rotisserie, men den kan sagtens laves uden. Ahh… Flæskesteg på grillen, jeg bliver helt sulten bare ved tanken
Jeg har længe været lidt træt af at vi ikke kunne påmontere et rotisseriepå vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det på grillen og ikke kun i ovnen
Resterne af grillkyllingen blev pillet af skroget og gemt. Skroget samt indmaden blev herefter kogt i flere timer for derefter at blive brugt på en suppe med grøntsager og kød og melboller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.