Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Her er en opskrift på en let lille grøntsagsret, der overhovedet ikkeligner julemad. Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliverlidt for meget med julesul her i december måned
september – om meget snart – kommer der en ny halv gris og fylder fryseren op. Det kan ses og smages – kødet er mørkere end almindeligtsvinekød, og hakkekødet svinderikke
I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligtasiatisk spark. Det var kæresten som syntes, at kræet skulle have lidtspice og det passede helt perfekt, da fadeburet blandt andet bød på lækre chilier, ingefær, peanuts og friskkoriander
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vistadigvækikke så langt væk fra jul, som er den ultimativegrisefest
Generelt er gris særdeles velegnet til at grille pga. For nylig har jeg som bekendt anskaffet mig en gasgrill der bliver brugt flittigt – også selvom vejret ikkeindbydertilgrillmad
En virkelig lækker og frisk ret, hvor grøntsagerne virkeliggiverhinanden smag. Opskriften blev hos Louise, og tilrettet, så det passede med hvad jeg havde lyst til og hvad der fandtes i køkkenskabene
Her kommer en skøn sag, der enten kan bruges som et super lækkert og farverigttilbehørtil et godt stykke oksekød – eller som en skøn vegetarret til en hverdagsaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.