basilikumblade (friske og unge blade fra basilico genovese – dyrket omkring Genova). Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pil bladene af din basilikumog skyl dem. En mere smagfuld pesto end den hjemmelavede er vel vanskelig at finde, og så tager det ovenikøbet ikke mange minutter at tilberede den
En normal pesto laves ofte med masser af basilikumog olivenolien, men jeg synes, at både basilikumog olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikumog olivenolien, men jeg synes, at både basilikumog olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikumpesto
Vend den varme pasta med pestoog vend til sidst det op i grøntsagerne. Da vi stadig havde en lille rest kyllingekød fra da jeg kogte en hel kylling, og da jeg allerede havde lavet tarteletter af noget af det, skulle resten bruges på denne pastasalat
Den grønne pesto med basilikum smager også fantastisk sammen med pasta. Pesto er næsten skabt for at blive blandet sammen med lækker pasta, og kan pifte så mange triste pastasalater op
Ret konsistensen til med olie hvis for tyk og rucola eller basilikum hvis for tynd. En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lille indsats
Det er nu smagsløgene kommer i spil og du kan tilsætte lidt ekstra olie hvis den er for fast, rucola ogbasilikum hvis smagen er for stærk eller konsistensen for tynd eller lidt mere parmesan
Hjemmebagte grissini med krydderdip og grøntsagerCa. Drys grissinierne med frøene. Så lige om lidt er det tid til en nulstiller (drink) og snacks med benene oppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.