Jeg er løbet tør for glutenfritrugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren. Et lækkert og luftigt brød som skal nydes i tykke skiver
Meget lækkert groft,. glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel. i brødet. brød. brød en mørkere farve er der tilsat carob, som fremstilles af
Hvidt, glutenfritbrød. efter opskriften på brødet og på den mælkefri smelteost. glutenfri og mælkefri bagebog, og opskriften på det hvide brød er herfra
Et super saftigt og velsmagende brød med dejlig sprød skorpe. Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes
Faldt over en opskrift på Stenalderbrød og brugte den som inspiration. Jeg tilsatte en rest soltørrede tranebær og de viste sig at give et dejligt syrligt pift til brødet
Uanset hvilken allergi man end måtte have, så er det altså dejligt nemt og ret så sundt med en god skive groft brød med lækker pålæg (der er flere pålægs indlæg på vej, GODE pålæg uden salt, nitrit og klister)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.