F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
Et super saftigt og velsmagende brød med dejlig sprød skorpe. Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg er løbet tør for glutenfrit rugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidt olivenolie. Kom flødeost og creme fraiche op i en skål sammen med fløde og citronsaft, og rør det godt sammen
Et dejligt brød der er lækkert med på madpakken eller til frokost. Olie til at smøre formen med. Bland chiafrø med halvdelen af vandet og lad dem bløde lidt op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.