Grov lynstegt tatar af oksekød med kartoffelpuré
hannetoft.dk
hannetoft.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 2 udskårne steaks a 100 g, fx okseinderlår
  • 1 tsk gule sennepsfrø
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1/2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g melede kartofler
  • 2 spsk piskefløde
  • 1 dl cremefraiche
  • 2 knsp salt
  • friskkværnet peber
  • 1 stykke agurk (ca. 15 cm)
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk sukker
  • 1 knsp salt
  • friskkværnet peber
  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 tsk sennep
  • 2 1/2 tsk eddike
  • 1 1/2 dl rapsolie
  • 1/2 tsk salt
  • friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.