Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Det er også en god anledning til at få tømt nogle af mel og kerne poserne – altså en ren win – win. I en skål røres gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, sukker
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
hvedemelRør først gæren ud i det lunkne vand og tilsæt dernæst salt, youghurt, olie og maltsirup. Herefter tilføjes mel, havregryn og kerner lidt efter lidt og dejen æltes godt sammen, til den er glat og smidig
Tilføj hytteost og salt/peber. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen
Og til suppe hører nybagt brød. Tilsæt salt & sukker. Tildæk skålen og lad dejen hæve et lunt sted (fx. Slå dejen ned og form den til boller - brug evt
Tilsæt olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
Rugbrødschips er ret nemt at lave og det er en rigtig fin lille snack tilmadpakken. Vi havde en hel pakke rugbrød, som jeg tryllede om til rugbrødschips, det elsker begge børn nemlig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.