Grove koldhævede flutes og rygende varm suppe
Betina Wessberg
Betina Wessberg
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 porrer, gem lidt af det grønne til pynt
  • 500 g kartofler i tern
  • 1-2 løg i tern
  • 3/4 l bouillon
  • 1 dl fløde
  • Salt og hvid peber
  • Olivenolie eller smør
  • 5 dl koldt vand
  • 2 dl skyr eller græsk yoghurt
  • 2 tsk salt
  • 1 lille smule gær 5-10 g
  • 1/2 dl rapsolie
  • 2 tsk mørk agavesirup
  • 200 g italiensk fuldkornsmel
  • 100 g fuldkorns speltmel
  • 50 g skårne hvedekerner
  • 25 g hørfrø
  • 25 g sesamfrø
  • 350 g hvedemel

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.