Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Og de er tilmed altid en sikker vinder på morgen - og frokostbordet. De resterende boller røg i fryseren og bringer med garanti glæde i løbet af den kommende uge
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Luk skidtet sammen igen, og krydr så med salt og peber på alle sider. Så’ kødet på plads …. Svinemørbrad med sennep og honning og grillede asparges og nye gulerøddermed grov sennepsvinaigrette
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det påbloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.