Jeg kan virkeligt godt lide at stå i køkkenet og lave mad især til folk som værdsætter det. I weekenden havde vi inviteret min søster, svoger og niece, som er de dejligste mennesker at lave mad til og her fik vi en lækker 3-retters menu som havde taget det meste af dagen at forberede
Tilsæt først de to grove meltyper. Pølsehorn er perfekte til madpakke og frokost. Sundere pølsehorn. The post Sundere pølsehorn med spinat & kylling appeared first on Mayadroem
Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Dej til pølsehorn (16 stk). Lig pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min. Pisk et æg sammen, pensel pølsehornene og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
De er begge meget grove, og derved også sundere end de klassiske opskrifter, men smager super skønt. disse små pizzaer og pølsehorn, som gæsterne fik til natmad
10/8-2012Grovepølsehorn20 stk. OPDATERET. 5 dl. kærnemælk50 g. gær1 tsk. salt100 g. smør (flydende let til madlavning og bagning eller smeltet smør)100 g
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.