Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastisk blanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe. Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender
Vend græskar og løg i olie og krydr med salt og peber. Pres hvidløget i og smag til med salt og peber. Skær græskaret i mundrette stykker og løget i både
Toppen skæres af de to græskar, og indmaden/kernerne skrabes ud med en ske. Champignon, broccoli, peberfrugt og persille hakkes fint, og svitses i en wok med en smule olivenolie
S. ø. n. d. a. g. i. u. e. 4. 2. s. t. f. r. å. k. o. l. m. p. ". L. C. H. F. I. b. v. 1. E. æ. &. h. j. D. J. ,. -. ). V. U. y. +. M. N. é. W. w. /. c. O. P. G. 8. T. 9. 0. B. 5. 3. (. t g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.