Spagetti carbonara ala Filo med færre kalorier, mindre fedt, flere proteiner og mere grønt. Måske er det lidt forkert at kalde denne ret for spagetti carbonara, med alle de ændringer jeg har foretaget mig
I. o. n. s. d. a. g. h. v. e. i. m. b. k. t. C. r. f. æ. l. p. E. j. u. ,. y. M. J. å. O. K. -. (. ). N. c. 2. D. 1. 8. %. ø. 5. 0. 3. F. L. z. B. 7. S. ½. 4. +. T. R. P. V. H. Z. é. 6. w. ) g
Ja, det er snart ved at være på det sidste medgryderetterogkartoffelmos, foråret er jo på vej. Retten serveres medkartoffelmosog en salat on-the-side med en simpel senneps-vinaigrette
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Jeg kan anbefale at spise gryderettenmed ris eller brød til og lav endelig en stor portion. Gryderetten er egentlig forholdvis nem at lave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Kom kartoflerne i en gryde, og dæk med vand. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Denne her gryderet smager overraskende godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har ikke noget imod at spise det samme to dage i træk, men for variationen kan denne ret jo spises med ris den ene dag ogmed pasta den anden dag
Gryderetten kan serveres sammen medkartoffelmos, brød eller. I denne gryderet er rodfrugterne blevet sat sammen med gode smagsgivere fra det sydeuropæiske køkken, nemlig chorizo og feta
E. n. g. r. u. d. k. ø. s. a. c. e. ,. m. l. i. t. b. v. o. f. h. y. p. G. 6. 0. (. æ. å. ). 2. 1. /. 3. -. 8. +. H. V. S. N. 5. T. B. j. D. F. K. R. C
Her bruger jeg altid Urtekrams krydderiblanding Cajunmix, hvilket er et skønt økologisk alternativ ogdermedogså uden alle mulige smagsforstærkere og hvad der ellers bliver tilsat i diverse texmex-blandinger
Kyllingekødsaucemed pesto og champignon (min version). Man finder hurtigt sine yndlingsblogsog en af dem jeg følger med store fornøjelse er Noget i ovnen hos bagenørden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.